Tarieven

Hieronder treft u de tarieven aan (incl. btw) per 1 januari 2017. Alle huidige producten blijven voor u beschikbaar in 2017. 

Wijzigingen op-  of aanvragen betreffende uw mobiliteitsproducten (abonnementen, waardekaarten, betaling etc.) kunt u binnenkort ook zelf via een inlog op onze website regelen. Hieronder binnenkort meer informatie.

Abonnement (achter slagboom) 2017
Abonnement 5 werkdagen van 00:00 tot 24:00 uur p/mnd € 60,00
Abonnement 7 dagen 24 uren per dag  p/mnd € 73,00
Abonnement bewoners p/mnd € 62,30
Abonnement nacht bewoners p/mnd € 18,70
Abonnement nacht en weekend bewoners p/mnd € 43,60
Real Time* p/transactie € 5,00

Kort Parkeren 2017
Regulier kortparkeertarief achter slagboom p/uur* € 1,40
Regulier kortparkeertarief op straat p/uur**
(eerste uur € 1,60 en ieder volgend uur € 1,40)  
€ 1,60
Regulier dagtarief (alleen achter slagboom) p/dag € 7,00
Waardekaart 2 uur (alleen achter slagboom) p/kaart € 2,85
Waardekaart 3 uur (alleen achter slagboom) p/kaart € 3,45
Waardekaart gehele dag (alleen achter slagboom) p/kaart € 5,75

* Het kort parkeertarief volgt het tarief Schilwijken van de Gemeente Eindhoven. 

** Achter de slagboom (terreinen en garage) is het parkeertarief € 1,40 per uur tot het maximum dagtarief van € 7,-. Op straat geldt geen maximum dagtarief. Het tarief is hier € 1,60 voor het eerste uur en € 1,40 voor ieder volgend uur.

Bezoekersregeling via ParkMobile
Speciaal voor uw bezoekers hebben wij met ParkMobile een regeling in het leven geroepen waarmee u en uw bezoekers het eerste half uur gratis kunnen parkeren via de parkmobile app. Gebruik hiervoor de code 5199 in de plaats van de reguliere code 5189. Let op, dit is enkel met ParkMobile dus niet met andere aanbieders.

Wijzigingen
Wijzigingen op of aanvragen betreffende uw mobiliteitsproduct (abonnementen, waardekaarten, betaling etc.) kunt u inmiddels zelf doorvoeren via Facilitor. Deze is bereikbaar via onze website www.mobility-s.nl.

Uw abonnementenbeheer
De betalingstermijnen zijn gelijk gebleven: standaard geldt een betaling per maand (tarieven in bovenstaande tabel). Bij voorafbetaling per kwartaal of per jaar wordt een korting gegeven van respectievelijk 3% en 8% (alleen geldig voor  5 werkdagen- , 7 dagen 24 uur- en bewonersabonnement).

Nieuwe manier van afrekenen
Voor uw gemak hebben we het aanvragen van abonnementen en waardekaarten gedigitaliseerd. Dit betekent dat u op onze website eenvoudig abonnementen kunt aanvragen en wijzigen. De minimale afname van waardekaarten op rekening is 30 stuks. Het is mogelijk om minder kaarten af te nemen en direct bij parkeerbeheer af te rekenen. Waardekaarten zijn beschikbaar voor iedereen met een adres op Strijp-S (bewoners en bedrijven). Om de dienstverlening verder te verbeteren is het nu ook mogelijk om te kiezen voor meerdere betaaltermijnen. Standaard geldt een betaling per maand (tarieven in bovenstaande tabel). Bij vooraf betaling per kwartaal of per jaar wordt een korting gegeven van respectievelijk 3% en 8%. (alleen geldig voor  5 werkdagen- , 7 dagen 24 uur- en bewonersabonnementen.

Indien er vragen zijn, wijzigingen in uw gegevens of aantal gewenste abonnementen, kunt u contact opnemen met Mobility-S per email: beheer@mobility-s.nl