Praktische informatie waardekaarten

De huidige waardekaarten (zowel de kortingskaarten als de uitrijkaarten) werken nog niet bij Parkeergarage ‘Om de Hoek’. Voor deze Parkeergarage zijn aparte kaarten beschikbaar bij de Portiersloge van Mobility-S. Uw abonnementspas is wel direct geactiveerd voor de nieuwe garage.

Momenteel bent u gewend overal op Strijp-S te kunnen betalen ongeacht op welk parkeerterrein u geparkeerd staat. Bij Parkeergarage ‘Om de Hoek’ kunt u enkel in de garage zelf betalen. De kort-parkeerkaarten werken niet in de overige betaalautomaten op Strijp-S.

De twee betaalautomaten bevinden zich op de begane grond bij de ingang van de looproute. Eén aan zijde Klokgebouw (dit is een full service automaat waar zowel met pin als contant betalen mogelijk is) en één aan zijde van Monk (dit is een cashless automaat wat inhoudt dat hier enkel betaling met pin mogelijk is).

In de garage is één lift aanwezig. Deze bevindt zich aan de zijde van het Klokgebouw.

De toegangsdeuren zijn te openen met uw parkeerpas of parkeerkaartje.

Op dit moment is de intercomfunctie nog niet in bedrijf gesteld. Dit wordt uiteraard zo snel mogelijk ingeschakeld. In geval van storing, kan contact worden opgenomen met telefoonnummer 010-8513513. Dit telefoonnummer is ook ter plaatse te vinden bij de intercomfunctie.