New-S

22-09-17

Parkeren op Strijp-S

Afgelopen week zijn de saneringswerkzaamheden van het gebied P6, ter hoogte van VideoLab van start gegaan. Dit beperkt de doorgang van de Torenallee ter plekke enigszins. Hier is namelijk tijdens de werkzaamheden de parkeerstrook niet beschikbaar en komt er een tijdelijke voorrangsregeling. lees meer »
08-09-17

Praktische informatie waardekaarten

De huidige waardekaarten (zowel de kortingskaarten als de uitrijkaarten) werken nog niet bij Parkeergarage ‘Om de Hoek’. Voor deze Parkeergarage zijn aparte kaarten beschikbaar bij de Portiersloge van Mobility-S. Uw abonnementspas is wel direct geactiveerd voor de nieuwe garage. lees meer »
05-09-17

Informatie met betrekking tot het parkeerterrein VideoLab

Met ingang van donderdag 7 september jl. is het parkeerterrein voor de hoofdingang van het VideoLab gesloten. De redenen hiervoor zijn meervoudig. Ten eerste komt deze beslissing vanuit de algehele visie voor Strijp-S om niet langer parkeren te faciliteren in het middengebied, maar aan de randen van Strijp-S. Dit geeft ruimte om de boulevard van de Torenallee door te trekken voor het VideoLab langs, zoals het bedoeld is. Dat zal kwalitatief hoogwaardige openbare ruimte opleveren. lees meer »
27-07-17

parkeerterrein voor Videolab binnenkort definitief gesloten

Met ingang van donderdag 7 september zal het parkeerterrein voor de ingang van het Videolab definitief gesloten worden. lees meer »