New-S

05-09-17

Informatie met betrekking tot het parkeerterrein VideoLab

Met ingang van donderdag 7 september jl. is het parkeerterrein voor de hoofdingang van het VideoLab gesloten. De redenen hiervoor zijn meervoudig. Ten eerste komt deze beslissing vanuit de algehele visie voor Strijp-S om niet langer parkeren te faciliteren in het middengebied, maar aan de randen van Strijp-S. Dit geeft ruimte om de boulevard van de Torenallee door te trekken voor het VideoLab langs, zoals het bedoeld is. Dat zal kwalitatief hoogwaardige openbare ruimte opleveren. lees meer »
27-07-17

parkeerterrein voor Videolab binnenkort definitief gesloten

Met ingang van donderdag 7 september zal het parkeerterrein voor de ingang van het Videolab definitief gesloten worden. lees meer »
24-07-17

Werkzaamheden Kruising Achtseweg Zuid – Marconilaan - Beukenlaan

Vanaf maandagmorgen 17 juli vanaf 07.00 uur is bovengenoemde kruising volledig afgezet voor al het verkeer, behoudens fietsers en voetgangers. Deze afsluiting zal gedurende 2 weken zijn, tot uiterlijk zaterdagmorgen 29 juli 06.00 uur.
lees meer »
24-07-17

Werkzaamheden hoofdrijbaan Beukenlaan

Op zaterdagmorgen 29 juli vanaf 07.00 uur gaat de Beukenlaan op bovengenoemd gedeelte in beide richtingen dicht voor al het verkeer. Deze afsluiting duurt 2 weken tot uiterlijk vrijdagavond 11 augustus 24.00 uur. De werkzaamheden vinden overdag plaats. lees meer »