Migratie parkeerders Videolab

Beste parkeerder van Strijp-S,

Het gebied van Strijp S is volop in beweging, hierdoor wordt het steeds drukker op de parkeerterreinen. In het verleden kregen de abonnementhouders toegang tot alle aanwezige parkeerterreinen op Strijp-S. Echter zien we nu dat vanwege het aantal mensen dat momenteel woont of werkt op Strijp-S, of Strijp-S bezoekt dit niet meer mogelijk is. Momenteel zijn overdag de beschikbare parkeerterreinen en parkeergarages onevenredig bezet. Op werkdagen is het eerder regel dan uitzondering dat de parkeerterreinen “Torenallee” en “Kastanjelaan”  in de ochtend al vol staan.

Bovenstaande is dan ook reden om de verdeling van de parkeerplaatsen voor abonnementhouders aan te laten sluiten op het oorspronkelijke beleid. Hierbij bieden we een parkeervoorziening aan op maximaal 250 meter afstand, gemeten van voordeur gebouw tot ingang parkeergarage. De abonnementhouders van het Videolab zijn de eerste groep waarmee we deze migratie gaan doorvoeren. Op termijn volgen de andere abonnementsgroepen.

De abonnementhouders met een vijf of zevendaagse pas van kantoorgebouw Videolab  worden per dinsdag 11 juni 2019  verplaatst  naar parkeergarage “Om de hoek”. Dit houdt in dat er met deze abonnementen geen toegang meer is voor de  parkeerterreinen ‘’Kastanjelaan’’ en ‘’Torenallee’’. Deze pashouders mogen ook gebruik maken van de  parkeergarage “Klokgebouw’’ en het parkeerterrein ‘’Strijps Bultje’’. In de toekomst kunnen deze abonnementhouders ook parkeren in de parkeergarage die gebouwd wordt in het verlengde van parkeergarage ”Om de Hoek”.

De benoemde migratie van abonnementhouders verdeelt de parkeerdruk meer over de verschillende terreinen en garandeert zo betere parkeermogelijkheden voor u en uw bezoekers. De route van parkeergarage Om de Hoek naar het VideoLab is inmiddels aangepast zodat deze veilig te bewandelen is. Als u parkeergarage “ Om de Hoek” aan de centrumzijde verlaat kunt u via het pad gelegen naast het appartementencomplex naar het Videolab lopen.

Voor mindervalide parkeerders treffen wij in goed overleg passende regelingen.

Wij begrijpen dat dit voor u een hele verandering is en gaan er dan ook alles aan doen om dit zo goed mogelijk  te sturen. Wij helpen u dan ook daar waar het nodig is. 

Met vriendelijke groet,

Team Mobility-S

E: beheer@mobility-s.nl