Help ons onze dienstverlening te verbeteren

Gezien de toename van het aantal elektrische auto’s in Nederland onderzoekt Interflex op Strijp-S in Eindhoven hoe ze lokale flexibiliteit kunnen toepassen voor een optimale laadcapaciteit, zonder het energienetwerk te verzwaren

Dit kan door lokaal een smart grid te ontwikkelen dat rekening houdt met de vraag naar (duurzame) energie en het aanbod van decentraal opgewekte energie uit zon en andere energiebronnen. Samen met Mobility-S heb ik deze enquête samengesteld. Mobility-S verzorgt de realisatie en exploitatie van het openbaar (bezoekers) parkeren van auto's en fietsen en investeert in innovatie op het gebied van mobiliteit.

Om een ongestoord gebruik van laadinfrastructuur te garanderen is het in de toekomst belangrijk dat het laden van auto’s op een gecontroleerde manier kan gaan plaatsvinden. Enkele auto’s laden is geen probleem, maar als dit een te groot aantal wordt kan dit een probleem opleveren bij de energievoorziening voor een wijk. Een goede balans in vinden is dus in ieders belang, niet alleen voor de gebruikers van de elektrische auto’s maar ook voor alle aansluitingen in dat gebied.

Deze vragenlijst is opgesteld om een idee te krijgen wat voor soort mensen er op Strijp wonen en werken, en erachter te komen welke overwegingen/ wensen de Strijp-S gebruiker heeft bij het gebruiken van de laadinfrastructuur.

Het invullen van deze vragenlijst kost slechts 5 minuutjes. 

Tevens maakt u kans op het winnen van twee maanden gratis e-laden bij een Strijp-S laadpaal (niet op straat) of een maand parkeerabonnement retour.

KLIK HIER voor de enquête